Bomboane Rafaello (3)

de rivka in Dulciuri, 12 Ian 2010 | 10161 vizualizari

 

Reteta adaptata de mine, ies foarte bune la gust ceva mai tare consistenta ca de bomboana.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame unt
  • 50 grame ciocolata alba crispy (de aceea crocanta cu fulgi expandati)
  • 200 grame cocos
  • 1 pliculet de 75 grame budinca de vanilie la rece
  • 100 grame praf de lapte (glucoza) pt cafea sau lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello (3):

Untul cu ciocolata se pun pe foc la topit, se adauga praful de budinca, laptele praf si cca 50 gr cocos, se amesteca bine.


Se lasa sa se raceasca.


Se formeaza bilutele care se dau prin nuca de cocos.


Se pastreaza la frigider.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello (3)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ANCA 1

12.01.2010, 18:57

vreau si de la tine cateva!

Teo 1

12.01.2010, 21:55

apetisante mingiute!

Bucataras Monica 1

12.04.2013, 08:57

interesanta reteta ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello