Bomboane "Raffaello"

de Dana_Retetegg in Prajituri, 7 Dec 2010 | 4108 vizualizari

 

Cine nu cunoaste bomboanele Raffaello si mai ales cine nu le iubeste?
Au o prezentare absolut minunata in ambalajul lor, iar gustul e delicios. Eu le iubesc cu adevarat, iar de sarbatori mereu imi doresc sa le gasesc in ghetute sau sub brad.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie (2 linguri)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • alune (arahide, migdale)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.

Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin nuca de cocos.

Sunt foarte bune, aproape la fel de bune ca cele din magazin. :)

O pisica foarte curioasa a dat tarcoale pe langa farfurie tot timpul :)

 

TIPS-URI

1

cele din mijloc sunt bilute cu ness, reteta o sa vina in curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 19:30

giuliana, mai am o farfuriutza in frigider

lilik 1

08.12.2010, 08:58

pai atunci scoate-o k vin si eu

marcela1979 1

08.12.2010, 11:03

si eu vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L