Bomboane "Raffaello"

de Dana_Retetegg in Prajituri, 7 Dec 2010 | 6429 vizualizari

 

Cine nu cunoaste bomboanele Raffaello si mai ales cine nu le iubeste?
Au o prezentare absolut minunata in ambalajul lor, iar gustul e delicios. Eu le iubesc cu adevarat, iar de sarbatori mereu imi doresc sa le gasesc in ghetute sau sub brad.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie (2 linguri)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • alune (arahide, migdale)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.

Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin nuca de cocos.

Sunt foarte bune, aproape la fel de bune ca cele din magazin. :)

O pisica foarte curioasa a dat tarcoale pe langa farfurie tot timpul :)

TIPS-URI

1

cele din mijloc sunt bilute cu ness, reteta o sa vina in curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 19:30

giuliana, mai am o farfuriutza in frigider

lilik 1

08.12.2010, 08:58

pai atunci scoate-o k vin si eu

marcela1979 1

08.12.2010, 11:03

si eu vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru cafea