Bomboane Raffaello

de Corinuta in Dulciuri, 7 Feb 2012 | 4104 vizualizari

 

Imi plac tare mult bombonelele astea si cand am citit reteta Licutei m-am hotarat sa incerc si eu sa fac acasa....bineinteles nu se compara cu cele din comert!

 

INGREDIENTE

Pentru bomboane:

  • 340 ml lapte condensat
  • 5 linguri lapte praf
  • 80 g unt moale
  • 100 g fulgi de cocos
  • 50 g foi de napolitane maruntite
  • 50 g biscuiti maruntiti
  • migdale sau alune 

Pentru ornat:

  • 100 g ciocolata alba
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • 100 g fulgi de cocos

Pentru laptele condensat:

  • 130 ml apa clocotita
  • 3 linguri unt topit
  • 120 g lapte praf
  • 150 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Prima data pregatim laptele condensat: se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana la omogenizare.


Pregatim bomboanele: se mixeaza laptele condensat cu untul, se adauga laptele praf, fulgii de cocos, napolitanele si biscuitii, se framanta bine, iar cand s-au omogenizat se fac bilutele cat o nuca. In mijlocul fiecareia putem pune o migdala sau aluna.


Se topesc impreuna ciocolata cu laptele si untul si se amesteca bine. Se dau bilutele prin aceasta glazura, apoi prin fulgi de cocos, dupa care se aseaza pe un platou si se pastreaza la frigider.


Pofta buna!


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:08

foarte frumoase

RuxyRux 1

21.09.2012, 20:13

Corinuta 1

21.09.2012, 20:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Asortate