Bomboane Raffaello

de LadyCrs in Dulciuri, 29 Dec 2012 | 4319 vizualizari

 

Inspiratie dupa Laura Sava. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • o lingura mare smantana
  • 200 g unt
  • putina esenta de vanilie
  • 150 g nuca de cocos + 300 g nuca cocos
  • 150-200 g biscuiti simpli macinati
  • un borcan de compot de visine Raureni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Am pus laptele praf intr-un vas cu zaharul pudra si 150 g nuca de cocos.


Apoi am adaugat untul incalzit usor la microunde si am amestecat bine pana s-a incorporat. (putem folosi mixerul)


Am adaugat smantana si esenta.


Deoarece mi se parea molicel aluatul am urmat sfatul Laurei si am adaugat biscuiti pisati ( se poate adauga de asemenea lapte praf sau foaie de napolitana rupta bucati mici mici).


Visinele fara samburi le-am scos pe servet unde le-am lasat sa se scurga bine de tot.


Apoi am pus compozitie pe mana, o visina inauntru si am format bilute de diverse marimi si le-am rostogolit prin nuca de cocos alba si nuca de cocos rosie.


Le lasam la frigider sa se odihneasca....si sper sa nu se manance prea multe pana pe 31. :)))


Mi-au iesit cam 80 de bombonele.



PS: asta-i reteta pe placul broscutei noastre....din aia de te manjesti pe maini :))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.12.2012, 20:41

Delicioase

Lau 1

29.12.2012, 21:30

place

mamaieelena 1

30.12.2012, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello