Bomboane Raffaello

de r3nat02006 in Dulciuri, 31 Ian 2013 | 11435 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand doriti ceva dulce

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr unt
  • 1 esenta de valinie
  • 100 gr zahar
  • 50 gr arahide sau migdale
  • 100 gr nuca de cocos rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se amesteca laptele praf impreuna cu untul si esenta de vanilie pana se obtine o compozitie uniforma, apoi se adauga zaharul si 50 gr din nuca de cocos si se continua prin amestecari energice timp de 5 minute.

Intr-o farfurie se pune restul de nuca de cocos iar intr-un bol se pun arahidele sau migdalele. Din compozitia obtinuta se fac bilute de marimea unui ou de preperita si se introduce in mijloc o arahida, dupa care se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se repeta operatiunea pana se termina toata compozitia. Bomboanele se tin la frigider pentru cel putin 1 ora inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu portocala si nuca de cocos