Bomboane Raffaello

de geoline in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 8695 vizualizari

 

Foarte buneeee... din toate retetele incercate, aceasta mi s-a parut cea mai aproape de gustul original al bomboanelor raffaello. Din aceasta compozitie ies cam 30 de bomboane.

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • vanilina
  • 250 g unt
  • o foaie de napolitana zdrobita
  • 100 g nuca de cocos pentru tavalirea bomboanelor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si vanilina si se freaca spuma. Apoi se adauga laptele praf, nuca de cocos, foaia de napolitana si se amesteca. Daca compozitia este prea moale o dam la frigider pentru o jumatate de ora, iar daca este prea groasa se adauga o lingura de lapte. Se formeaza bilute, in mijloc putem pune migdale, nuci, alune. Se tavalesc prin cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

geoline 1

17.12.2014, 22:19

mersi...eu le am denumit bobo raffaello vad k acum sunt bomboane raffaello

iri_iri 1

17.12.2014, 22:45

tare imi plac

geoline 1

18.02.2015, 10:53

si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L