Bomboane Raffaello

de geoline in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 10779 vizualizari

 

Foarte buneeee... din toate retetele incercate, aceasta mi s-a parut cea mai aproape de gustul original al bomboanelor raffaello. Din aceasta compozitie ies cam 30 de bomboane.

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • vanilina
  • 250 g unt
  • o foaie de napolitana zdrobita
  • 100 g nuca de cocos pentru tavalirea bomboanelor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul se amesteca cu zaharul pudra si vanilina si se freaca spuma. Apoi se adauga laptele praf, nuca de cocos, foaia de napolitana si se amesteca. Daca compozitia este prea moale o dam la frigider pentru o jumatate de ora, iar daca este prea groasa se adauga o lingura de lapte. Se formeaza bilute, in mijloc putem pune migdale, nuci, alune. Se tavalesc prin cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

geoline 1

17.12.2014, 22:19

mersi...eu le am denumit bobo raffaello vad k acum sunt bomboane raffaello

iri_iri 1

17.12.2014, 22:45

tare imi plac

geoline 1

18.02.2015, 10:53

si mie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de rădăcină de țelină cu avocado

ieri la 20:57

Panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

ieri la 20:50

Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră

ieri la 20:42

Tort cu iaurt si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Waffe cu mozzarella si ardei

de oanapl 7

ieri la 18:51

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarta cu capsuni
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de rădăcină de țelină cu avocado

ieri la 20:57

Panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

ieri la 20:50

Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră

ieri la 20:42

Tort cu iaurt si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Waffe cu mozzarella si ardei

de oanapl 7

ieri la 18:51

RETETA RECOMANDATA
Raffaello