Bomboane Raffaello Raw Vegane

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 4 Apr 2014 | 16033 vizualizari

 

Imi plac foarte mult deserturile raw, insa, asa cum am spus si in postarea tortului raw cu fruncte de padure, daca nu se foloseste un robot performant este greu, aproape imposibil de obtinut un produs de calitate.
Sper sa vina vremea cand imi voi permite sa achizitionez o astfel de ustensila, sa pot face smoothie-uri, lapte din seminte sau creme fine pentru dulciurile pe care le am deja in plan. Una din sursele mele de inspiratie este Ruxandra, cu al ei blog Gourmandelle.com. Toate retetele prezentate sunt pe gustul meu intru-totul, la fel si aceste bomboane raw.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri ulei de nuca de cocos
  • 1 cana fulgi de cocos+4 linguri pentru decor
  • 15 migdale crude (de preferat decojite)
  • 2 linguri miere (eu am folosit de rapita)
  • 1/2 lingura esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello Raw Vegane:

1. Se pun toate ingredientele in blender, mai putin migdalele si se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa si lipicioasa. Pentru ca nu am un robot performant si nu a rezultat o pasta foarte fina, a trebuit sa mai adaug o lingura de fulgi de cocos, sa se poata lega mai bine.


2. Se formeaza bilute in care se introduce cate o migdala. Se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos opriti pentru decor si se pun la frigider cateva minute.


Ies intre 12- si 15 bomboane, in functie de marime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello Raw Vegane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

05.04.2014, 09:45

arata bine!

Ela68 1

05.04.2014, 12:22

monik80 1

18.03.2015, 22:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello