Unt de arahide de casa

de Catalina L in Vegan / Raw vegan, 15 Aug 2019 | 8373 vizualizari

 

Untul de arahide est foarte raspandit si utilizat in toata Africa, un aliment inconturnabil.
Mancarurile cu unt de arahide se gasesc foarte des la masa africanilor.
Iata o reteta facuta de casa mai mult o pasta crema natura decat unt.
In untul de arahide se adauga ulei, zahar sau sare si minimum 90% de arahide.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/07/unt-de-arahide-de-casa.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g arahide crude si nesarate
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 varf de sare (facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de arahide de casa:

Incepeti prin prajirea arahidelor. 

Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji.

Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la 175°C.  Le-am facut la tigaie.

Surveiati sa nu se arda si amestecati sa se prajeasca pe toate partile.

Lasati sa se raceasca.

Mixati arahidele la robot. Adunati compozitia de pe margini si mixati din nou pana obtineti o crema fina.

Cand le mixati puteti pune zahar, miere dacca vreti o reteta dulce sau sare, paprika pentru o reteta sarata.

Eu le-am faccut natur.

TIPS-URI

1

Daca arahidele sunt cu tot cu coaja le prajiti si le decojiti apoi de coaja si de piele.

2

Puneti apoi uleiul cand le mixati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de arahide de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Superfood Cookies - dulcele raw al sportivului