Unt de arahide de casa

de Catalina L in Vegan / Raw vegan, 15 Aug 2019 | 8301 vizualizari

 

Untul de arahide est foarte raspandit si utilizat in toata Africa, un aliment inconturnabil.
Mancarurile cu unt de arahide se gasesc foarte des la masa africanilor.
Iata o reteta facuta de casa mai mult o pasta crema natura decat unt.
In untul de arahide se adauga ulei, zahar sau sare si minimum 90% de arahide.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/07/unt-de-arahide-de-casa.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g arahide crude si nesarate
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 varf de sare (facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de arahide de casa:

Incepeti prin prajirea arahidelor. 

Amestecati arahidele cu uleiul si sarea inainte de a le praji.

Le puteti praji intr-o tigaie sau la cuptor pe o placa acoperita cu hartie de copt la 175°C.  Le-am facut la tigaie.

Surveiati sa nu se arda si amestecati sa se prajeasca pe toate partile.

Lasati sa se raceasca.

Mixati arahidele la robot. Adunati compozitia de pe margini si mixati din nou pana obtineti o crema fina.

Cand le mixati puteti pune zahar, miere dacca vreti o reteta dulce sau sare, paprika pentru o reteta sarata.

Eu le-am faccut natur.

TIPS-URI

1

Daca arahidele sunt cu tot cu coaja le prajiti si le decojiti apoi de coaja si de piele.

2

Puneti apoi uleiul cand le mixati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de arahide de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Superfood Cookies - dulcele raw al sportivului