Borek

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 6221 vizualizari

 

Pai nu va asteptati sa va dau tort de ziua femeilor sau mucenici...ce un borek nu-i bun intr-o zi ca asta

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • ulei ptr uns foile
  • 500 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 cutie mica de smantana
  • putina sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek:

Jumatate din foi se folosesc dedesupt si cealalta jumatate deasupra. Se unge fiecare foaie cu ulei.

Branza se amesteca impreuna cu ouale batute si smantana. Se pune si putina sare.

Se toarna compozitia peste jumatatea foilor de placinta si se adauga restul foilor.

Se cresteaza in felii,ca sa poata fi feliata usor dupa ce e gata.

Se da la cuptor cam 40 de minute.

O sa mai incerc si cu alte arome ca a fost foarte gustoasa!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana cu telemea