Bors cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 13 Mai 2012 | 5584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • taitei Baneasa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu afumatura:

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.


Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.


Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.


Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.


Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:21

Delicios arata!!!!

iri_iri 1

15.05.2012, 10:38

bun si aromat!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:08

multumesc iri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu zeama de varza