Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 2 Mar 2014 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamurile de la un cocos
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 dovlecel
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 litru zeama de varza
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • 2 role taitei cuiburi Baneasa
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza:

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea. Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa. Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.


Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume (ceapa taiata marunt, ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete). Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza. Potrivim de sare (atentie marita la sare, zeama de varza este sarata) si piper. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taiteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.


Asezonam cu leustean si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.


Se serveste calda, alaturi de un ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Alinutza80 1

26.04.2014, 16:51

La multi ani,multa sanatate si fericire!

simonacallas 1

26.04.2014, 17:13

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc