Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 2 Mar 2014 | 5783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamurile de la un cocos
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 dovlecel
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 litru zeama de varza
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • 2 role taitei cuiburi Baneasa
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza:

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea. Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa. Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume (ceapa taiata marunt, ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete). Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza. Potrivim de sare (atentie marita la sare, zeama de varza este sarata) si piper. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taiteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.

Asezonam cu leustean si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.

Se serveste calda, alaturi de un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Alinutza80 1

26.04.2014, 16:51

La multi ani,multa sanatate si fericire!

simonacallas 1

26.04.2014, 17:13

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice