Bors cu carne de porc

de kamy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 4795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu os
  • un castronel de mix de legume cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 l bors
  • sare,piper
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Carnea de porc,o calim in putin ulei pana se albeste.


Adaugam ceapa taiata marunt,morcovul ras,calim putin si punem apa fierbinte, sare si lasam sa fiarba pana carnea e aproape facuta,dupa care adaugam mix-ul de legume cu orez si ardeiul taiat cubulete.


Cand sunt fierte legumele,adaugam borsul,dupa gust.(pe care l-am dat intr-un clocot)Gustam,punem sare,piper,oprim focul si adaugam leustean din belsug.


Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kamy 1

14.07.2011, 12:10

mamaie....multumesc

kamy 1

14.07.2011, 12:10

diva...ms

kamy 1

14.07.2011, 12:11

cris...si noi suntem ciorbari ai fost in concediu?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de naut cu carnati iuti