Bors cu carne de porc

de kamy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 3320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu os
  • un castronel de mix de legume cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 l bors
  • sare,piper
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Carnea de porc,o calim in putin ulei pana se albeste.


Adaugam ceapa taiata marunt,morcovul ras,calim putin si punem apa fierbinte, sare si lasam sa fiarba pana carnea e aproape facuta,dupa care adaugam mix-ul de legume cu orez si ardeiul taiat cubulete.


Cand sunt fierte legumele,adaugam borsul,dupa gust.(pe care l-am dat intr-un clocot)Gustam,punem sare,piper,oprim focul si adaugam leustean din belsug.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kamy 1

14.07.2011, 12:10

mamaie....multumesc

kamy 1

14.07.2011, 12:10

diva...ms

kamy 1

14.07.2011, 12:11

cris...si noi suntem ciorbari ai fost in concediu?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste