Bors cu dovlecei

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 10755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina mica de telina
  • 4 rosii bine coapte
  • 1 ardei
  • putin ulei
  • 1 cana de bors fiert separat
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu dovlecei:

se curata,se spala si se taie cubulete zarzavaturile,dovleceii in cuburi mai mari iar rosiile felii.intr-o oala se pune uleiul si se calesc zarzavaturile,apoi se adauga dovleceii si se stinge cu apa fierbinte.dupa 10 minute se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana sunt moi legumele.se toarna borsul fiert separat,sarea,putin piper, se lasa sa dea un clocot si se serveste cu leustean tocat fin.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

madi_marin 1

15.04.2010, 17:55

da...arata foarte bine si cred ca e si foarte bun.....

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:38

si mie imi place cum arata este o reteta potrivita mai ales ptr. zilele calduroase de vara

nadina73 1

16.04.2010, 10:11

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura