Borș cu perișoare din pulpă de pasăre

de iri_iri in Ciorbe, 5 Apr 2015 | 940 vizualizari

 

Perisoarele se pot face si din carne de vită sau porc , dar eu consider că sun mai gustoase cele din carne de pasăre fiind recomandate si pentru copii mici asa cum este si fetița mea....Elena face pe 20 aprilie, 1 an si 8 luni.....Doamne ce a mai trecut timpul.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • 3 l de apă,
  • un morcov,
  • 1/2 ardei roșu,
  • un dovlecel,
  • pastarnac,
  • 4 fire ceapă,
  • o legătură patrunjel,
  • 1/2 l de bors,
  • sare.
  • Pentru perișoare avem nevoie de :
  • 1/2 kg pulpă de pui dezosata si tocată,
  • un ou,
  • o cescuta de orez,
  • mărar si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș cu perișoare din pulpă de pasăre:

Pentru inceput am pus apa la fiert cu un pic de ulei. Intre timp am curățat ceapa, am spalat-o si apoi am taiat-o mărunt.


Apoi morcovul si postarnacul , i-am curățat , spalat si apoi i-am dat pe răzătoare .


La final am curățat dovlecelul de coaja si l-am spalat , ardeiul l-am curățat si apoi spălat după care i-am taiat cubulete (ardei+dovlece). Când apa a dat in clocot, am adaugat legumele gata curățate si le-am lasat sa fiarbă la foc moderat si m-am apucat de preparat perisoarele. Peste pulpa dezosata si apoi tocată am adaugat un ou, orez, mărar si sare si am amestecat pana s-a omogenizat bine .


Compoziția de perisoare am lasat-o la frigider 1/2 oră pentru a modela usor si forma mici perișoare pe care le-am adaugat in oală una câte una .


După ce am adăugat perișoarele, am adaugat sare după gust, borș si patunjelul pe care l-am spalat si l-am tocat mărunt.


După ce am adaugat borșul am mai lasat la fiarba cam 30 de minute.


Sa aveti poftă la borș cu perișoare!

 

TIPS-URI

1

Din momentul in care se adauga perisoarele foc se dă la mic pentru a nu grabi fierberea lor si sa nu se desfacă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș cu perișoare din pulpă de pasăre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

07.04.2015, 09:14

Mihaela

iri_iri 1

07.04.2015, 09:15

Constelatialeu

Xandrinne 1

19.12.2015, 09:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos