Bors de cartofi cu afumatura si leustean

de housy in Ciorbe, 14 Oct 2010 | 7960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4 cartofi potriviti ca marime
  • - 1 ceapa micuta
  • - afumatura - de care aveti (eu am pus scarita de porc)
  • - un cubulet Knorr cu afumatura
  • - leustean
  • - 1/2 cana de bors de putina
  • - sare
  • - 1 morcovel micut
  • - piper
  • - 1 lingura smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu afumatura si leustean:

- ceapa se toaca marunt

- morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici

- cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari

- legumele se pun la fiert in apa

- cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, sarea si piperul

- afumatura se taie bucati cat se poate de mici, se spala si se adauga in oala

- separat se da un clocot la bors

- cand ciorba e aproape gata se adauga borsul si leusteanul tocat marunt

- intr-un bol se scot 4-5 linguri din zeama fierbinte si se amesteca cu smantana, dupa care se toarna inapoi in oala 

- servirea se face calda

                                                              Satioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu afumatura si leustean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui