Bors de cartofi cu afumatura si leustean

de housy in Ciorbe, 14 Oct 2010 | 9583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4 cartofi potriviti ca marime
  • - 1 ceapa micuta
  • - afumatura - de care aveti (eu am pus scarita de porc)
  • - un cubulet Knorr cu afumatura
  • - leustean
  • - 1/2 cana de bors de putina
  • - sare
  • - 1 morcovel micut
  • - piper
  • - 1 lingura smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu afumatura si leustean:

- ceapa se toaca marunt

- morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici

- cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari

- legumele se pun la fiert in apa

- cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, sarea si piperul

- afumatura se taie bucati cat se poate de mici, se spala si se adauga in oala

- separat se da un clocot la bors

- cand ciorba e aproape gata se adauga borsul si leusteanul tocat marunt

- intr-un bol se scot 4-5 linguri din zeama fierbinte si se amesteca cu smantana, dupa care se toarna inapoi in oala 

- servirea se face calda

                                                              Satioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu afumatura si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare