Bors de cartofi cu afumatura si leustean

de housy in Ciorbe, 14 Oct 2010 | 3790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4 cartofi potriviti ca marime
  • - 1 ceapa micuta
  • - afumatura - de care aveti (eu am pus scarita de porc)
  • - un cubulet Knorr cu afumatura
  • - leustean
  • - 1/2 cana de bors de putina
  • - sare
  • - 1 morcovel micut
  • - piper
  • - 1 lingura smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu afumatura si leustean:

- ceapa se toaca marunt


- morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici


- cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari


- legumele se pun la fiert in apa


- cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, sarea si piperul


- afumatura se taie bucati cat se poate de mici, se spala si se adauga in oala


- separat se da un clocot la bors


- cand ciorba e aproape gata se adauga borsul si leusteanul tocat marunt


- intr-un bol se scot 4-5 linguri din zeama fierbinte si se amesteca cu smantana, dupa care se toarna inapoi in oala


- servirea se face calda


Satioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu afumatura si leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Corinuta 1

15.10.2010, 18:43

nadina73 1

16.10.2010, 02:12

super 5 f

Cris2711 1

12.03.2011, 11:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors din tarate de grau