Bors de dovlecei cu iaurt

de madi_marin in Ciorbe, 27 Feb 2010 | 1687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 ceasca de orez
  • cuburi concentrate de legume
  • 1 l bors
  • 400 g iaurt
  • verdeata proaspata
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei cu iaurt:

Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga dovleceii taiati cubulate. Dupa inca 10 minute se pune borsul oparit inainte, cuburile concentrate si iaurtul amestecat cu zeama fierbinte din ciorba ca sa nu se taie. Se mai dau cateva clocote la foc mic, se da oala deoparte si se adauga verdeata proaspata tocata marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

madi_marin 1

28.02.2010, 11:06

sa incerci, ca e foarte buna....

DIANA B 1

09.08.2011, 11:24

Ce culori minunate stii sa dai tu mancarurile ... doar bucatele se mananca intai cu ochii

madi_marin 1

09.08.2011, 16:05

Onesta.....multumesc..... asa e....ai mare dreptate....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata