Bors de dovlecei cu iaurt

de madi_marin in Ciorbe, 27 Feb 2010 | 1549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 ceasca de orez
  • cuburi concentrate de legume
  • 1 l bors
  • 400 g iaurt
  • verdeata proaspata
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei cu iaurt:

Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga dovleceii taiati cubulate. Dupa inca 10 minute se pune borsul oparit inainte, cuburile concentrate si iaurtul amestecat cu zeama fierbinte din ciorba ca sa nu se taie. Se mai dau cateva clocote la foc mic, se da oala deoparte si se adauga verdeata proaspata tocata marunt.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bors de dovlecei cu iaurt-0
Bors de dovlecei cu iaurt-1
Bors de dovlecei cu iaurt-2
Bors de dovlecei cu iaurt-3

COMENTARII (7)

madi_marin

madi_marin 1

28.02.2010, 11:06

sa incerci, ca e foarte buna....

DIANA B

DIANA B 1

09.08.2011, 11:24

Ce culori minunate stii sa dai tu mancarurile ... doar bucatele se mananca intai cu ochii

madi_marin

madi_marin 1

09.08.2011, 16:05

Onesta.....multumesc..... asa e....ai mare dreptate....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03