Bors de legume

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 18 Noi 2010 | 14745 vizualizari

 

Cum am intrat in Post am hotarat sa tin si eu acest post,mai ales ca este foarte usor avand foarte multe dezlegari la peste,iar mie imi place foarte mult:D o sa incerc cat mai multe retete de post si sper sa va fiu de ajutor:P!borsul prezentat mai jos este o sursa de vitamine si poate fi servit chiar daca nu tineti Post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 mana de fasole pastai
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi potriviti
  • 1/2 praz
  • 1/4 varza alba
  • 1 ceasca orez
  • bulion
  • delikat
  • patrunjel verde
  • bors instant dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume:

Ceapa se toaca marunt,prajul rondele,morcovul si ardeii cubulete si se pun in 2-3 linguri de ulei la calit.

Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien,se mai calesc impreuna 5 min,apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele.Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.Se serveste cu patrunjel verde!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bors din tarate de grau