Ciorba de pui cu zeama de varza

de claudiaO in Ciorbe, 3 Dec 2014 | 3299 vizualizari

 

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu pur si simplu ador ciorba acrita cu zeama de varza :)

 

INGREDIENTE

  • 9 bucati de pui (eu am avut pulpe intregi pe care le-am taiat in 3)
  • 2 buc morcov mai mari
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc telina
  • 1 buc ardei capia rosu congelat
  • 1 ceapa mare
  • 1 sfert de varza acra - provenita dintro varza potrivita
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 l zeama de varza
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura leustean
  • 1 ou pt zdrente
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu zeama de varza:

Bucatile de pui le-am curatat si taiat  dupa cum v-am zis si le-am pus in oala cu 2l apa rece si un praf de sare; am spumat bine.

Legumele le-am curatat si tocat marunt - morcovii in doua, apoi feliute,varza am taiat-o fasiute,iar restul cubulete.Le-am adaugat pe toate in oala si am lasat sa fiarba pana s-au patruns bine atat ele cat si carnita. Intre timp am adaugat si cimbrul.

Cand toate au fost fierte suficient, am adaugat zeama de varza si pasta de tomate si am mai lasat vreo 10 minute la fiert.

La final am batut un ou si am facut zdrente direct in oala si am pus leusteanul.

Am servit ciorbita fierbinte alaturi de nelipsitul ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Constelatialeu 1

03.12.2014, 12:57

O zama din asta vreau si eu..

MotanLaOale 1

03.12.2014, 14:01

Rocsi 1

03.12.2014, 22:59

Merg de minune acum ciorbele calde!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec