Bors de legume cu maruntaie de gaina

de marcela1979 in Ciorbe, 28 Mai 2014 | 1877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina si cocos
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 conopida mica
  • 200 gr fasole verde proaspata
  • 1/4 telina radacina
  • 2 rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 300 ml bors de casa
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu maruntaie de gaina:

Se spala bine maruntaiele si se pun la foc intr-o oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza.Curatam ceapa,morcovul si telina,ardeiul gras de cotor,dovlecelul de coaja si le spalam.Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa tocata marunt,morcovul si telina tocate in cuburi mai marisoare,ardeiul gras rosu si verde tocati cuburi.Se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se pune fasolea verde ,conopida si dovlecelul si se lasa sa fiarba.Cand sunt toate fierte se pun rosiile taiate cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic.Borsul se da un clocot si se toarna in oala dupa ce toate sunt fierte.Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga frunzele de patrunjel si de leustean spalate si tocate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu maruntaie de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

28.05.2014, 11:49

imi place

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 13:39

ce bors gustos!

mirela0911 1

28.05.2014, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui taraneasca