Bors de pui

de MotanLaOale in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 2318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g oase de pui (2 tacamuri)
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomete
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Tacamurile le-am curatat, le-am spalat si le-am pus la fiert separat in apa cu sare.


Cand au fiert am curatat carnea de pe oase si am pus-o deoparte iar zeama am facut ciorba in ea. (Mie nu-mi plac oasele de pui in ciorbe, doar gustul).


Zarzavaturile se curata, se spala si se taie marunt.


Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune zeama de la oase si se fierbe 15 minute.


Se adauga ardeii, fasolea, mazarea, sare si piper si se mai fierbe 15 minute.


Se adauga cartofii si carnea de pui si se mai fierbe 20 minute.


Se adauga rosiile, pasta de tomate, borsul si se mai fierbe 10 minute.


Se gusta si se potriveste de sare, piper si acru dupa preferinta.


Se adauga leusteanul si mararul tacat marunt, se mai da un clocot si este gata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

02.08.2011, 08:06

Sylvia 1

10.08.2011, 13:29

super gustos

MotanLaOale 1

12.08.2011, 13:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume si galuscute