Bors de sfecla cu legume

de katty in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 2908 vizualizari

 

Ideala in zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mai mare
  • o cana bors
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • leustean

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla cu legume:

Curatam legumele si le spalam . Tocam ceapa fin , iar restul legumelor cubulete (oprim 1/2 de sfecla ).

In uleiul incins punem la calit ceapa , morcovul si telina . Cand legumele s-au inmuiat bine stingem cu apa . Fierbem 10 minute , apoi adaugam sfecla . Lasam 10 minute si punem si cartofii .


Punem crenguta de cimbru ( o scoatem la sfarsit) , sare si piper dupa gust . Radem pe razatoarea mica sfecla ramasa si stoarcem zeama .Cand legumele sunt fierte punem borsul fiert separat , leusteanul tocat fin si zeama de sfecla . Mai dam 2 clocote si oprim focul . Servim borsul cu patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Panacris 1

22.10.2014, 07:56

Ksenya 1

22.10.2014, 10:33

e buna !

Rocsi 1

22.10.2014, 21:07

Imi place si mie acest bors!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08