Bors de sfecla rosie

de roxanamiti in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 3625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii, ( ale mele erau mici)
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • jumate de ardel rosu,
  • 500 g. cartofi,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita baia iute, ( sau dulce cum dorit)
  • 1 lingura delikat de legume,
  • bors magic, (eu am pus suc de lamaie pt ca nu am avut, dar asta ramane la gustul fiecaruia,  acru sau dulce)
  • leustean si pantrunjel uscat,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla rosie:

- punem uleiul la incalzit intr o oala,

-tocam ceapa si o punem la calit in ulei, morcovii da ti pe razatoare, ardelul tocat cubulete, cartofii taiati cubulete mai mari si lasam la foc potrivit 5 minute apoi adaugam apa( cum doriti mai multa sau mai putina, mie nu mi place cu multa apa) si lasam sa fiarba 15 minute( decand incepe sa clocoteasca),

-adaugam bulionul, piperul, baiaua,delikatul,borsul magic( in casul meu sucul de lamaie) si lasam sa dea un clocot, apoi dam oala deoparte,

-lasam 5 minute si adaugam leusteanul si pantrujelul,

-se poate servi cu paine prajita!!!!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

19.03.2012, 13:39

N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:24

trebuie sa fie super bun

Teo 1

21.02.2015, 20:41

La multi ani,fata harnica si buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de sfecla rosie