Braduti cu scortisoara

de -Miti- in Prajituri, 23 Dec 2011 | 1645 vizualizari

 

Un dulce rapid pentru sarbatori,care poate fi folosit si ca ornament pe masa. Gasiti in josul paginii tehnica in imagini.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 cub de drojdie proaspata (cub de 25 de gr)
  • 3 linguri de zahar pentru lapte
  • varf de cutit de sare
  • Pentru presarat
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 lingurite de scortisoara Kotanyi 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti cu scortisoara:


Se pune drojdia si 3 linguri de zahar in lapte. Dupa 5 minute,se adauga faina,oul,sarea si se framanata un aluat.


Se lasa intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.


Se intinde o foaie de marime ovala. Se amesteca zaharul si scortisoara si se presara peste foaie.


Foaia se impatureste ,se taie partea de jos. Se cresteaza aluatul din 3 in 3 cm pana sus. Se despatureste foaia si se rasucesc capetele.


Se adauga partea de jos,dedesuptul bradului.


Se da la cuptorul preincalzit si se coace 20 de minute sau pana cand e rumenit bradutul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

24.12.2011, 09:43

imi place

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:57

bun bun

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu banane