Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un dulce rapid pentru sarbatori,care poate fi folosit si ca ornament pe masa. Gasiti in josul paginii tehnica in imagini.
Se pune drojdia si 3 linguri de zahar in lapte. Dupa 5 minute,se adauga faina,oul,sarea si se framanata un aluat.
Se lasa intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.
Se intinde o foaie de marime ovala. Se amesteca zaharul si scortisoara si se presara peste foaie.
Foaia se impatureste ,se taie partea de jos. Se cresteaza aluatul din 3 in 3 cm pana sus. Se despatureste foaia si se rasucesc capetele.
Se adauga partea de jos,dedesuptul bradului.
Se da la cuptorul preincalzit si se coace 20 de minute sau pana cand e rumenit bradutul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult