Braduti cu scortisoara

de -Miti- in Prajituri, 23 Dec 2011 | 1531 vizualizari

 

Un dulce rapid pentru sarbatori,care poate fi folosit si ca ornament pe masa. Gasiti in josul paginii tehnica in imagini.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 cub de drojdie proaspata (cub de 25 de gr)
  • 3 linguri de zahar pentru lapte
  • varf de cutit de sare
  • Pentru presarat
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 lingurite de scortisoara Kotanyi 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti cu scortisoara:


Se pune drojdia si 3 linguri de zahar in lapte. Dupa 5 minute,se adauga faina,oul,sarea si se framanata un aluat.


Se lasa intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.


Se intinde o foaie de marime ovala. Se amesteca zaharul si scortisoara si se presara peste foaie.


Foaia se impatureste ,se taie partea de jos. Se cresteaza aluatul din 3 in 3 cm pana sus. Se despatureste foaia si se rasucesc capetele.


Se adauga partea de jos,dedesuptul bradului.


Se da la cuptorul preincalzit si se coace 20 de minute sau pana cand e rumenit bradutul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

24.12.2011, 09:43

imi place

MotanLaOale 1

24.12.2011, 21:57

bun bun

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri