Braduti din biscuiti si ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 5 Iun 2015 | 3093 vizualizari

 

Imi amintesc cu drag de dulciurile copilariei mele si incerc sa le fac pentru fetita mea.Faceam impreuna cu sora mea acesti braduti foarte aspectuosi si gustosi.
I-am refacut acum modificand putin reteta de atunci.

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti macinati
  • 100 g nuca macinata
  • 180 g ciocolata cu lapte
  • 150 g unt
  • 1 lingura cacao
  • 200 ml lapte
  • esenta portocale
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti din biscuiti si ciocolata:

Mai intai maruntim biscutii si nucile. Eu i-am dat prin masina de macinat nuci. Punem pe foc ciocolata rupta bucatele, untul si laptele si lasam pana se topeste ciocolata. Punem intr-un vas biscutii si nucile macinate, cacaua si apoi compozitia lichida si amestecam bine, chiar framantam putin.


Luam din compozitie cu mana si introducem in forma tapetata cu zahar pudra.Indesam bine.


Partea putin mai grea este scoaterea bradutului din forma. Batem cu forma de palma pana se desprinde de pe margini si apoi iese . Bradutii se pastreaza la frigider.


Din aceasta compozitie mi-au iesit aproximativ 30 de braduti.Daca nu aveti forma puteti face bombonele din aceasta compozitie .Bombonele pot fi tavalite prin nuca macinata, nuca de cocos sau zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti din biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

05.06.2015, 16:37

Rocsi 1

05.06.2015, 18:53

Mmmm, cat de buni!

mirela0911 1

07.06.2015, 14:32

Ce frumosi sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine