Braduti din biscuiti si ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 5 Iun 2015 | 6373 vizualizari

 

Imi amintesc cu drag de dulciurile copilariei mele si incerc sa le fac pentru fetita mea.Faceam impreuna cu sora mea acesti braduti foarte aspectuosi si gustosi.
I-am refacut acum modificand putin reteta de atunci.

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti macinati
  • 100 g nuca macinata
  • 180 g ciocolata cu lapte
  • 150 g unt
  • 1 lingura cacao
  • 200 ml lapte
  • esenta portocale
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti din biscuiti si ciocolata:

Mai intai maruntim biscutii si nucile. Eu i-am dat prin masina de macinat nuci. Punem pe foc ciocolata rupta bucatele, untul si laptele si lasam pana se topeste ciocolata. Punem intr-un vas biscutii si nucile macinate, cacaua si apoi compozitia lichida si amestecam bine, chiar framantam putin.


Luam din compozitie cu mana si introducem in forma tapetata cu zahar pudra.Indesam bine.


Partea putin mai grea este scoaterea bradutului din forma. Batem cu forma de palma pana se desprinde de pe margini si apoi iese . Bradutii se pastreaza la frigider.


Din aceasta compozitie mi-au iesit aproximativ 30 de braduti.Daca nu aveti forma puteti face bombonele din aceasta compozitie .Bombonele pot fi tavalite prin nuca macinata, nuca de cocos sau zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti din biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

07.06.2015, 14:32

Ce frumosi sunt!

SilviaCrisan 1

15.12.2018, 20:33

Buna,ar putea cineva sa-mi spuna de unde as putea cumpara forma?

BeatriceMadalina 1

31.12.2018, 15:49

Se coc sau se tin la frigider?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella