Braduti umpluti

de Julie in Prajituri, 17 Dec 2010 | 8372 vizualizari

 

Braduti haiosi si gustosi pentru un Craciun mai ...dulce ;)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • colorant alimentar verde,
  • faina cat cuprinde
  • Crema:
  • 2 cani biscuiti macinati fin,
  • 5-6 bucati rahat ,
  • 1 cana nuci macinate,
  • 50 g unt,
  • esenta de rom,
  • aprox. 1/2 cana cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti umpluti:

Aluat:


Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele,colorantul, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale. Se intinde in foaie subtire si se taie fasii inguste si lungi care se ruleaza pe formele de con dand forma de bradut. Se coc 15-20minute si se scot de pe forme cat sunt fierbinti. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema.


Crema:


Se trece rahatul prin masina de tocat ,se amesteca apoi cu biscuitii, nuca, esenta , untul si cacaua .La sfarsit se adauga laptele putin cate putin ca sa se lege compozitia si sa rezulte o crema omogena cu care se umplu bradutii.

Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Julie 1

19.12.2010, 13:47

Multumesc mult de voturi!

Julie 1

19.12.2010, 13:49

Onesta ,stai linistita truedelights sunt tot eu Mi-am luat eu mai multe nume...De obicei scriam pe poze dar acum nu am mai avut timp...

diana_k 1

20.01.2012, 14:24

foarte faini bradutii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele mexicane pentru nunta