Braduti umpluti

de Julie in Prajituri, 17 Dec 2010 | 10553 vizualizari

 

Braduti haiosi si gustosi pentru un Craciun mai ...dulce ;)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • colorant alimentar verde,
  • faina cat cuprinde
  • Crema:
  • 2 cani biscuiti macinati fin,
  • 5-6 bucati rahat ,
  • 1 cana nuci macinate,
  • 50 g unt,
  • esenta de rom,
  • aprox. 1/2 cana cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti umpluti:

Aluat:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele,colorantul, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale. Se intinde in foaie subtire si se taie fasii inguste si lungi care se ruleaza pe formele de con dand forma de bradut. Se coc 15-20minute si se scot de pe forme cat sunt fierbinti. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema.

Crema:

Se trece rahatul prin masina de tocat ,se amesteca apoi cu biscuitii, nuca, esenta , untul si cacaua .La sfarsit se adauga laptele putin cate putin ca sa se lege compozitia si sa rezulte o crema omogena cu care se umplu bradutii.
Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Julie 1

19.12.2010, 13:47

Multumesc mult de voturi!

Julie 1

19.12.2010, 13:49

Onesta ,stai linistita truedelights sunt tot eu Mi-am luat eu mai multe nume...De obicei scriam pe poze dar acum nu am mai avut timp...

diana_k 1

20.01.2012, 14:24

foarte faini bradutii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fantezie de vara