Branza feta la gratar

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 4968 vizualizari

 

Incercati-o si nu va veti mai satura de ea, am facut-o trei zile la rand, o reteta greceasca minunata cum este toata bucataria lor, nu m-am plans de nimic la capitolul asta cat am fost la ei, buna rece cat si calda, usoara, sanatoasa, rapida, nu va zgarciti la legume

 

INGREDIENTE

  • branza feta
  • busuioc
  • cimbru
  • ulei de masline
  • ardei grasi
  •  rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta la gratar:

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, ardei taiati subtirel, rosii felii, busuioc, cimbru, ulei de masline, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa