Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2013 | 1105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza Fondue Emmentaler Delaco
  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane:

Feliile de paine le taiem cuburi.

Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.

Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.

Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.

Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc  frumos si branza este gata.

Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.

Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.

Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Servim alaturi de branza fondue si crutoane.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane-0
Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane-1

COMENTARII (17)

gaby_duceag

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:30

am si io doua cutii in frigider dar nu stiu cum sa le mananc )) or sa expire acolo pana ma hotarasc)))

deyutzky

deyutzky 1

09.01.2014, 13:51

)))) trimite-le la noi

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

27.06.2014, 08:21

ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!