Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2013 | 1254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza Fondue Emmentaler Delaco
  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane:

Feliile de paine le taiem cuburi.


Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.


Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.


Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.


Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc frumos si branza este gata.


Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.


Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.


Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.


Servim alaturi de branza fondue si crutoane.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:30

am si io doua cutii in frigider dar nu stiu cum sa le mananc )) or sa expire acolo pana ma hotarasc)))

deyutzky 1

09.01.2014, 13:51

)))) trimite-le la noi

Krystyan Trendy 1

27.06.2014, 08:21

ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv