Branzoaice

de Ina in Prajituri, 29 Apr 2010 | 8090 vizualizari

 

Un desert rapid si usor

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 1 ou
  • 100 g margarina
  • o cana apa calda
  • jumatate pliculet cu drojdie uscata ( sau un praf de copt )
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde ca sa iasa o coca elastica, ce se poate intinde.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g branza proaspata de vaci
  • 100 g branza sarata de vaci
  • 50 g stafide
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 1-2 oua
  • 1 lingurita pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

1. Se framanta aluatul pana devine elastic si se desface usor de pe maini si peretii vasului. Se imparte in 3-4 bucati care de intind cu sucitorul pana obtinem o foaie subtire din care se formeaza patrate sau triunghiuri.



2. Se amesteca ingredientele , iar compozitia obtinuta se aseaza pe jumatate din patratele de coca. Cealalta jumatate de coca se petrece peste partea cu branza si se lipeste la capete, formandu-se pernite cu branza.



3. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, apoi se scot pe o farfurie si se pudreaza cu zahar.



4. Sunt bune atat calde, cat si reci.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ina 1

30.04.2010, 12:56

rocsi

madi_marin 1

30.04.2010, 20:32

varianta asta ....nu o stiam. , stiam doar de cele care se pun la cuptor....care imi plac la nebunie, dar o sa incerc si asa, ca mi se pare interesant si dupa cum arata sunt super fragede....

Ina 1

30.04.2010, 20:41

Sunt foarte pufoase, madi. Si desi fac deobicei cu drojdie, acum am pus praf de copt, ca ramasesem fara drojdie. Dar au crescut foarte bine si-au iesit pufoase.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba