Branzoaice false Dukan

de moi_miruna in Prajituri, 18 Oct 2013 | 2147 vizualizari

 

Reteta preluata de pe http://www.oana-camacho-recipes.com/2013/06/branzoaice-dukan.html cu mici modificari :D

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingura praf de budinca de vanilie Dr. Oetker
  • 3 linguri lapte praf 0% (Coffe creamer Coffeeta)
  • 1 lingurita drojdie uscata Dr. Oetker
  • indulcitor dupa gust (~ 1 lingura indulcitor Clio)
  • 1 ou
  • 50 ml lapte 0% sau 1.5 %
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Pentru branza:
  • 250 g branza proaspata de vaca 0% (de preferat Lacteea pentru ca e mai cremoasa)
  • 2 oua
  • 1 lingura praf de budinca de vanilie Dr. Oetker
  • indulcitor dupa gust (~ 1 lingura si jumatate)
  • coaja de lamaie
  • esente (lamaie si portocala)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice false Dukan:

Intr-un bol amesteci taratele de ovaz + taratele de grau + 1 lingura budinca + laptele praf + indulcitorul + drojdia.


Se pune laptele si oul si, cu teleul, se amesteca. Se lasa deoparte 15 minute sa poata actiona dojdia cu taratele.


Intre timp prepari branza.


In recipientul de la blender se pune branza + ouale + esentele + coaja de lamaie si se amesteca bine, bine cu blenderul.


Daca nu ai branza Lacteea, trebuie insistat cu blenderul pana se obtine o crema fina, deoarece bulgarasii din branza nu dau bine.


Formezi branzoaicele false in forme de briose, pui cate o lingura din aluat in fiecare forma de briosa.


Peste aluat pui cate o lingura de umplutura de branza (imparti umplutura ca sa ajunga la fiecare forma).


Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Branzoaicele se tin in cuptor ~30 min sau,in functie de fiecare cuptor in parte, pana se intareste putin compozitia de branza.


Cat se racesc branzoiacele, se pune la incalzit, in cuptorul cu microunde, dulceata dietetica.


Se pune dulceata deasupra pentru un plus de savoare.


 

TIPS-URI

1

Pentru aceasta reteta trebuiesc forme de briose din silicon deoarece taratea se lipeste de orice tip de hartie.

2

Cuptorul meu "cere" ca la jumatatea timpului de coacere sa se intoarca prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice false Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

anca_rm 1

18.10.2013, 15:37

imi place

MotanLaOale 1

18.10.2013, 23:34

Andreea Caroline 1

19.10.2013, 10:13

Bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata