Brinza telemea facuta in casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 28650 vizualizari

COMENTARII (35)

Angelina_Elena 1

23.09.2012, 18:25

Branzica facuta in casa este mult mai gustoasa si mai sanatoasa!

Angelina_Elena 1

23.09.2012, 18:26

portiadelumina 1

23.09.2012, 18:27

Când mă gândesc că am asitat la acest proces toată copilăria mea. Şi nu doar că am asitat, am făcut deseori acest lucru. Atunci se folosea cheagul de burtă.
Şi da, gustul de telemea e extraordinar şi când e proaspătă brânza şi când e veche.

Merisor 1

23.09.2012, 18:32

Da, Padre, si mama mea folosea cheag de burta, dar acum e mai la indemana sa-l cumpere.
Oricum este branza adevarata ce a facut Gusti.

diaconta 1

23.09.2012, 18:34

No,ca ma panicasem cand ai zis ca "ti-ai luat o seringa mica si iata-te in bucatarie......"
De spaima am vrut sa nu mai citesc,ca poate ai gresit titlul retetei si eu,ca o fata cuminte ce sunt, n-am vrut sa ma invat la prostii
Bine c-am avut curaj sa citesc mai departe)))))
Faina branza ti-a iesit,amu' o sa-i faci concurenta Sim0nei

MotanLaOale 1

23.09.2012, 18:39

Buna branza talemea proaspata

Panacris 1

23.09.2012, 18:47

Buna branzica preparata in casa

Bunica 1

23.09.2012, 18:50

A fost foarte buna!

Laly 1

23.09.2012, 18:54

Adevarul este ca nimic nu este mai bun ca ceea ce praparam cu mana noastra.Iar telemeaua facuta in casa este nemaipomenita.Felicitari Bos

Oana 1

23.09.2012, 18:57

Mmm, cat de buna e!!!

Miha 1

23.09.2012, 19:05

Eu foarte tare m-am speriat cand am citit " iata-ma in bucatarie cu 4 litri de lapte de vaca in fata" Credeam ca ai vrut sa-ti faci tenul frumos.

Bucataras 1

23.09.2012, 19:05

Ideea este ca se face atit de simpluuuu

Rocsi 1

23.09.2012, 19:08

Super

diaconta 1

23.09.2012, 19:13

Miha,mai o tzara si-i ajungea sa faca baie ))
Bagi de seama cum nu se baga el in sperieciunile noastre ?

Miha 1

23.09.2012, 19:16

Daaa... ne cam ignora.

diaconta 1

23.09.2012, 19:19

Miha,inca-i bine ca si-a facut branza)
Ca in articolul "la Piata" a zis ca a cumparat" o branza mai grasa,de...vaca si una slaba si tare ...de capra")))))))
Asta cum i-o fi iesit?asa mai ...molicica?

Panacris 1

23.09.2012, 19:19

Dia

Bya Ralu 1

23.09.2012, 19:31

ce bun!!!vreau si eu sa pap cu putina ceapa rosie,cu 1 rosie: ce bun

Miha 1

23.09.2012, 19:40

Cre ca i-o iesit asa... numa buna de luat in mana.

diaconta 1

23.09.2012, 19:45

Miha )))

scortisoara 1

23.09.2012, 19:59

branza de casa e cea mai buna!

mamaieelena 1

23.09.2012, 20:56

buna,excelenta

Lau 1

23.09.2012, 20:59

adry88 1

23.09.2012, 21:12

foarte buna mai ales k e facuta in casa

mirela0911 1

23.09.2012, 22:12

Buna, foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu nuci