Briose

de aziz in Prajituri, 7 Dec 2011 | 5532 vizualizari

 

Reteta este imprumutata de pe Bucataras.ro de la domnul Motan la oale..

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare de lapte(eu am pus unul)
  • 1 pahar cu ulei(eu am pus jumatate)
  • 2 pahare zahar(eu am pus unu)
  • 4 pahare cu faina(eu am pus 2)
  • nuca sfaramata(eu am pus ciocolata cu lapte)
  • stafide(nu am pus)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao(eu am pus nessquik)
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Amestecam ouale cu zaharul pana devin crema. Incorporam uleiul si laptele apoi. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in amestecul precedent.Turnam jumatate din compozitie in alt castron si asdaugam uneia din ele nessquik-ul, iar la cea alba ciocolata rasa sau sfaramata. Puteti adauga stafide sau alte fructe uscate. Punem cuptorul la 175 grade .Turnam compozitia in forme de briose cu hartiute speciale. Daca le vreti motate ca ale mele puneti compozitia pana la jumatatea forme daca nu vreti sa depaseasca hartiutele puneti compozitie doar pe sfert. Intentia mea a fost sa le fac glazura la rece, dar nu am mai apucat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

diaconta 1

08.12.2011, 10:37

azvarle vreo doua,ca mi-e cam foame

aziz 1

08.12.2011, 12:10

asteas vechi te las fara dantura acus aduc ceva proaspat

diaconta 1

09.12.2011, 15:45

No apai pune-te de fa altele sa nu raman fara dinti pe cand vreau sa ma marit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori