Briose aperitiv

de ema9 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2015 | 12855 vizualizari

 

Cand ai nevoie de ceva aspectuos,gustos si rapid....sunt numai bune de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 g sunca
  • 1 ardei
  • 250 g cascava
  • 3-4 linguri de faina
  • putin praf de copt
  • cateva masline
  • condimente (eu am pus Verdeturi italiene)
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se bat ouale, se adauga faina cu praful de copt, apoi se pun: cascavalul ras, sunca si ardeiul tocate cubulete si condementele.

Se sterg, cu un servetel imbibat usor in ulei, formele de briose si se pune compizitia in ele.

Se aseaza maslinele deasupra.

Se baga in cuptorul preincalzit la 160°C si se coc pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu placere!

TIPS-URI

1

Compozitia nu trebuie sa fie foarte densa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci