Briose aperitiv cu legume si bacon

de merisor in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 4352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet legume asortate
  • apa
  • 200 ml lapte
  • bucati de bacon
  • 200 gr faina
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu legume si bacon:

Intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere punem legumele congelate si lasam la fiert cateva minute pana se inmoaie mazarea ca aceasta este cea mai pretentioasa.


Punem legumele la scurs int-o sita si le lasam pana se racesc.


Batem ouale bine, adaugam uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt.


Omogenizam, apoi adaugam baconul taiat cubulete si legumele scurse.


Ungem formele de briose cu putin ulei si le umplem 3/4 cu compozitia.


Coacem la 180 grade pentru 30 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu legume si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

loredanaaa 1

20.02.2013, 00:53

o sa le incerc si eu

marcela1979 1

21.02.2013, 20:36

foarte bune

Panacris 1

02.03.2013, 10:49

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen