Briose aperitiv mozaic

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4-5 linguri de faina
  • 300 gr sunca tocata cubulete
  • 200 gr salam tocat cubulete
  • 300 gr cascaval tocat cubulete
  • un dovlecel mic taiat cuburi
  • un ardei tocat cubulete
  • o mana de fasole verde
  • 6 ciupercute tocate felii
  • 2 morcovi fierti si tocati cubulete
  • masline fara samburi pentru ornat
  • condimente
  • 2 linguri de ulei
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv mozaic:

Se bat ouale, se adauga sarea, condimentele, faina. Acest amestec trebuie sa fie de consistenta aluatului de clatite. Apoi rasturnam celelalte ingrediente, amestecam sa se incorporeze toate, mai putin maslinele cu care vom orna.


Se pregatesc formele pentru briose si le umplem cam 3/4. Ornam cu maslinele taiate fasii.


Coacem pana se rumenesc, nu trebuie sa fie prea uscate pentru ca devin inecacioase.


Un aperitiv de efect.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:36

super bune

Camelya 1

24.03.2016, 11:09

Ce bne sunt!

mirela0911 1

31.03.2016, 11:28

Frumușele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Drob de Paste