Briose aperitiv mozaic

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 3525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4-5 linguri de faina
  • 300 gr sunca tocata cubulete
  • 200 gr salam tocat cubulete
  • 300 gr cascaval tocat cubulete
  • un dovlecel mic taiat cuburi
  • un ardei tocat cubulete
  • o mana de fasole verde
  • 6 ciupercute tocate felii
  • 2 morcovi fierti si tocati cubulete
  • masline fara samburi pentru ornat
  • condimente
  • 2 linguri de ulei
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv mozaic:

Se bat ouale, se adauga sarea, condimentele, faina. Acest amestec trebuie sa fie de consistenta aluatului de clatite. Apoi rasturnam celelalte ingrediente, amestecam sa se incorporeze toate, mai putin maslinele cu care vom orna. 

Se pregatesc formele pentru briose si le umplem cam 3/4. Ornam cu maslinele taiate fasii.

Coacem pana se rumenesc, nu trebuie sa fie prea uscate pentru ca devin inecacioase.

Un aperitiv de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:36

super bune

CameliaR 1

24.03.2016, 11:09

Ce bne sunt!

mirela0911 1

31.03.2016, 11:28

Frumușele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu cascaval