Drob de pui in bacon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 32143 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Miha vezi aici reteta
http://www.dulciurifeldefel.ro/drob-de-pui-in-bacon/
Multumesc pentru ajutor Miha,te-am zapacit azi!

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan/pui(eu am avut din piept de curcan,ramas de la perisoare)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei de suturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • 10 felii de bacon
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui in bacon:

Se amesteca bine carnea cu sare, piper, oul, patrunjel verde tocat si morcovi rasi sau tocati.

Baconul se impleteste, se face o patura, o impletitura patrata(vezi foto). Pt a aputea lucra mai usor cu drobul, pregatiti impletitura pe o coala, hartie de copt.

Se pune compozitia de carne in mijloc si se modeleaza,se da o forma mai alungita.

Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza ,se da forma si apoi se pune intr-un vas potrivit  sau tava de chec(eu am pus in vasul cel mijlociu   de la Decorix, setu de 3 vase rosii).

L-am  spitat putin cu ulei deasupra, se da  tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 175 grade(depinde de cuptorul fiecaruia)

Super bun, multumesc Miha a fost foarte bun.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui