Briose bicolore

de MotanLaOale in Prajituri, 7 Oct 2012 | 6135 vizualizari

 

Reteta luata de la LALY. Am facut doar jumatate din cantitate sa vad daca place mofturosului. Au iesit 12 briose din jumatate cantitate si au disparut in 3 ore. Foarte bune asa ca va trebui sa mai fac!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200ml ulei
  • 300ml iaurt
  • 400g faina
  • 200g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 2 zahar vanilat
  • 1 lamaie
  • stafide
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose bicolore:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste.

Se adauga uleiul putin cate putin.

Se adauga iaurtul si sucul de lamaie.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare.

Se amesteca bine si se imparte in doua castroane.

Intr-o parte se pune zaharul vanilat si coaja de lamaie.

In cealalta se pune cacaoa si stafide si se amesteca bine.

Se pun in forme de briose tapetate cu hartie simultan din cele doua compozitii.

Se da la cuptorul praancalzit la foc mediu 30-35 minute.

Cand sunt gata se lasa sa se raceasca se scot din forme si se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose bicolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

08.10.2012, 15:15

A trebuit sa ma descurc si cu desertul

Angelina_Elena 1

08.10.2012, 23:18

imi place culoarea mov a formelor de brioase...dar bineteles ca si briosele ma incanta, ti-au iesit minunate!

MotanLaOale 1

09.10.2012, 18:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu capsuni (reteta video)