Briose cheesecake

de GeorgiG in Prajituri, 28 Iul 2015 | 2654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti digestivi
  • 80 g unt
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 10 g gelatina
  • 100 g zahar
  • 50 ml apa
  • 2 nectarine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cheesecake:

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa cate o bucatica din compozitia de biscuiti , ridicand putin marginile.Am introdus tava la frigider.


Am mixat frisca adaugand zaharul vanilat si 2 linguri de zahar pudra.Eu am avut frisca Pilos care nu este dulce.Am amestecat frisca batuta cu crema de branza .


Am pus 5 g de gelatina la inmuiat , apoi am pus gelatina putin pe foc.


Am amestecat gelatina cu 2 linguri mari de iaurt (Cedra am avut in casa) si apoi cu frisca amestecata cu crema de branza.Am introdus vasul la frigider.


Dupa 20 minute am pus crema in formele de briose peste biscuiti.Am introdus din nou la frigider.


Am caramelizat 100 g zahar, am pus apoi 50 ml apa lasand sa fiarba pana s-a topit caramelul intarit.Am adaugat nectarinele taiate bucatele si am mai lasat pe foc cateva minute.


Dupa ce s-au racit , am asezat nectarinele peste crema de pe briose.


Eu nu am pus dar este necesara putina gelatina si in nectarinele caramelizate.


Si cum eu ador murele , am pus pe cateva briose dulceata de mure.


Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.07.2015, 20:30

Ce delicioase si frumusele

Bya Ralu 1

01.08.2015, 17:00

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere