Briose cu ananas

de adasev12 in Prajituri, 15 Dec 2011 | 1755 vizualizari

 

e prea tarziu pt cafeluta de dupa masa? va servesc o briosa calduta...celor care mai savurati cafeluta inca...si nu numai....

 

INGREDIENTE

  • 125 ml iaurt de ananas
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 10 lg ulei de masline( simplu)
  • un praf de copt
  • un zahar vanilat
  • cam 150 g ananas cubulete+ 3 linguri zahar
  • dulceata combinata( ananas+mar+pepene galben)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ananas:

Ouale se freaca spuma cu zaharul vreo 10 minute. Se adauga apoi iaurtul, zaharul vanilat si uleiul si se omogenizeaza bine. Praful de copt se stinge cu apa minerala si se adauga si el la compozitie. La sfarsit punem faina cu lingura, pe rand, amestecand dupa fiecare lingura. Adaugam si ananasul, care in prealabil a fost calit putin in cratita cu 3 linguri zahar, pana s-a absorbit tot sucul lasat. Amestecam usor.


Ungem formele si le tapetam cu faina (eu am forme de silicon si nu necesita infainare)....Punem cate 2 linguri bune din compozitie, iar deasupra mai adaugam jumatate de lingurita sau chiar o lingurita de dulceata de ananas, pepene galben si mar( aveam eu asa ceva preparat si m-am gandit ca merge...si bine m-am gandit)


Dam la cuptor la 200 grade pt 35-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adasev12 1

16.12.2011, 12:51

brunetica, ms mult

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:54

buuuuune

adasev12 1

16.12.2011, 13:17

gabytza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ananas