Briose cu banane

de nadea68 in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 1101 vizualizari

 

V-am adus niste briose foarte bune :)m-am inspirat de la Simona..cu mici modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte batut
  • 350 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta rom
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane:

Ouale intregi le punem intr-un castron si le batem bine cu mixerul.Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se albesc si se topeste zaharul.Adaugam uleiul si laptele.continuam sa mixam.


Faina cernuta,praful de copt si cacaua le amestecam si le adaugam la oua.Amestecam cu o paleta de jos in sus pana se incorporeaza bine faina.


Bananele le taiem felii mai groase.


Luam formele de briose.Punem o lingura de aluat dupa care punem in mijloc o felie de banana si deasupra mai punem o lingurita de aluat cat sa acoperim banana.


Continuam pana terminam aluatul.


Incalzim cuptorul la 180 ° si bagam briosele.Timpul de coacere depinde de cuptorul fiecaruia,eu le-am tinut cam 30 minute.Se face proba scobitoarei.


Cand sunt gata se scot,se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.



 

TIPS-URI

1

Bananele se pot adauga direct in compozitie,trebuie doar se le faceti piure :)

2

se orneaza dupa placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

23.03.2014, 18:40

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:54

Asta sigur i-ar placea sotului meu!

nadea68 1

24.03.2014, 19:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane, fulgi de porumb si ghimbir