Briose cu banane

de nadea68 in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 1391 vizualizari

 

V-am adus niste briose foarte bune :)m-am inspirat de la Simona..cu mici modificari :)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte batut
  • 350 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta rom
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane:

Ouale intregi le punem intr-un castron si le batem bine cu mixerul.Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se albesc si se topeste zaharul.Adaugam uleiul si laptele.continuam sa mixam.


Faina cernuta,praful de copt si cacaua le amestecam si le adaugam la oua.Amestecam cu o paleta de jos in sus pana se incorporeaza bine faina.


Bananele le taiem felii mai groase.


Luam formele de briose.Punem o lingura de aluat dupa care punem in mijloc o felie de banana si deasupra mai punem o lingurita de aluat cat sa acoperim banana.


Continuam pana terminam aluatul.


Incalzim cuptorul la 180 ° si bagam briosele.Timpul de coacere depinde de cuptorul fiecaruia,eu le-am tinut cam 30 minute.Se face proba scobitoarei.


Cand sunt gata se scot,se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.



 

TIPS-URI

1

Bananele se pot adauga direct in compozitie,trebuie doar se le faceti piure :)

2

se orneaza dupa placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

23.03.2014, 18:40

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:54

Asta sigur i-ar placea sotului meu!

nadea68 1

24.03.2014, 19:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane, fulgi de porumb si ghimbir