Briose cu banane si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 5941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata
  • 50 g unt
  • 1,5 pahare faina
  • 3/4 pahar zahar
  • 2 lingurite cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 250ml iaurt
  • 1 banana
  • 2 oua
  • Pentru glazura:
  • 100g ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • nuca macinata sau nuca de cocos
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si ciocolata:

Topim ciocolata si untul si lasam deoparte sa se racoreasca.



Intr-un caston amestecam faina,zaharul,cacaoa,praful de copt si sarea. Adaugam iaurtul,banana pasata si ouale. Mixam bine dupa care adaugam amestecul de ciocolata si unt.


Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incalzit la 170 grade pentru 30-40 minute.

Pentru glazura topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul.
Dupa ce s-a racit,glazuram briosele si le ornam cu nuca sau nuca de cocos...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

yammy 1

14.05.2009, 19:48

N-am facut niciodata briose cu banane... Da astea imi fac cu ochiul

Miha 1

14.05.2009, 19:59

Luminita,copiilor le plac tare mult si cum se fac atat de usor...

Miha 1

14.05.2009, 20:00

yammy,nu ramane decat sa incerci,sa vezi daca iti plac...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Eclere umplute cu crema de cremes