Briose cu banane si nuci

de simona72 in Prajituri, 2 Mar 2013 | 2649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane bine coapte, cu pete
  • 150 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 150 ml lapte
  • 2 oua
  • vanilie250 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • jumatate de nucsoara
  • un praf de sare
  • o cana de nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si nuci:

Intr-un bol bananele le facem piure, adaugam ouale pe care le-am batut cu zaharul, untul topit si racit, laptele si vanilia. Le amestecam bine pe toate iar peste ele adugam ingredientele uscate faina amestecata cu sarea, bicarbonatul si nucsoara. Le amestecam pe toate pina la omogenizare. Adaugam jumatate din cantitatea de nuci prajite si tocate sau date la robot pe jumatate. Aluatul format il punem in tava de briose, iar deasupra presaram nuca ramasa. Le dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

babi5 1

26.06.2013, 12:29

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:55

foarte bune briosele

Alexandra Burz 1

16.01.2014, 04:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi " 100"