Briose cu biscuiti

de Catalinaflorea in Prajituri, 15 Mar 2015 | 869 vizualizari

 

Aseara am aflat ca suntem invitati la verisorii nosti,deci iata-ma la 7 dimineata in bucatarie facand briose :)))

 

INGREDIENTE

  • 170 g faina alba,
  • 100 g faina malai,
  • 140 g zahar,
  • o lingurita praf de copt,
  • 200 ml lapte,
  • un ou,
  • 80 ml ulei,
  • 12 biscuiti cu crema,
  • 4 patratele de ciocolata,
  • o lingura cacao.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu biscuiti:

Desfacem biscuitii in 2, bucata cu crema o punem in forma si celalta o taiem cu un cutit.


Amestecam faina, faina de malai, praful de copt, zaharul si cacaoa intr-un bol apoi adaugam laptele, oul si uleiul. Amestecam bine fara sa se formeze cocoloase apoi adaugam bucatelele de biscuiti si ciocolata taiata marunt.


Umplem formele si dam la 170 de grade pentru 15-20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.03.2015, 19:34

geoline 1

15.03.2015, 23:23

traiasca briosadar si bucatareasa

monik80 1

17.03.2015, 17:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vişine (reţetă de post)