Briose cu bombite de branza si cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 25 Sep 2010 | 4450 vizualizari

 

pt ca mi-a ramas din crema de branza si cocos de la prajitura am facut si cateva briose ( pt ca de mult imi facuse cu ochiul briosele lui julie ) , o sa dau cantitatile aproximative.

 

INGREDIENTE

Pentru briose

  • 2 oua
  • 40 g zahar
  • 1 lingura ulei
  •  cacao
  •  faina
  •  praf de copt
  • esenta de rom

Pentru bombitele de branza:

  • 100 g branza de vaci
  • 20 g nuca de cocos
  • 20 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu bombite de branza si cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.


Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.


Pregatim bombitele de branza astfel:

Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusul, nuca de cocos si amidonul.


Ungem formele de briose cu ulei si le ptapetam cu faina si punem o lungura de aluat, dupa care formam cu mana umeda bilute sau luam pur si simplu cu o lingurita din crema de branza si cocos si punem peste aluat, peste crema de branza punem iar aluat si dam la cuptor pt cateva minute.


Putem pune ciocolata topita sau nu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu bombite de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

29.09.2010, 01:03

vreau5f

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:29

multumesc, sunt foarte bune, chiar o sa mai fac

mihaelar63 1

18.05.2011, 12:26

bune !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura fantastica cu migdale si spuma de lapte condensat