Briose cu branza si spanac

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 3 linguri pline branza dulce vaci
  • 1 lingura plina urda sarata oi
  • 3 linguri ardei gras congelat
  • 3 fire ceapa verde
  • ½ lingurita ardei iute tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza si spanac:

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs.

Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus spanacul scurs. Am lasat pe foc cateva minute pana s-au calit toate legumele si s-a evaporat tot lichidul.

Intr-un bol am amestecat cele 3 oua cu cele doua tipuri de branzeturi. Am adaugat si spanacul calit, iar la final ardeiul macinat. Intr-o forma de briose am pus hartiute, am pulverizat cu ulei, apoi am pus amestecul. 

In fiecare forma am pus cate o rondea de crenvursti si am dat tava la cuptor pentru 30 minute. Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

10.05.2015, 14:53

Bune

Gicuta69 1

11.05.2015, 08:38

Anett 1

11.05.2015, 09:26

ce dragute si colorate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!