Briose cu branza si spanac

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 3 linguri pline branza dulce vaci
  • 1 lingura plina urda sarata oi
  • 3 linguri ardei gras congelat
  • 3 fire ceapa verde
  • ½ lingurita ardei iute tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza si spanac:

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs.


Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus spanacul scurs. Am lasat pe foc cateva minute pana s-au calit toate legumele si s-a evaporat tot lichidul.


Intr-un bol am amestecat cele 3 oua cu cele doua tipuri de branzeturi. Am adaugat si spanacul calit, iar la final ardeiul macinat. Intr-o forma de briose am pus hartiute, am pulverizat cu ulei, apoi am pus amestecul.


In fiecare forma am pus cate o rondea de crenvursti si am dat tava la cuptor pentru 30 minute. Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

10.05.2015, 14:53

Bune

Gicuta69 1

11.05.2015, 08:38

Anett 1

11.05.2015, 09:26

ce dragute si colorate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv de sarbatoare