Briose cu branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 6506 vizualizari

 

Ce facem cand avem prin frigider mai multe feluri de branza si nimeni nu le mai consuma? Incercam sa pregatim ceva cu ele ca sa nu le aruncam, pentru ca, sincera sa fiu, nu sunt deloc deacord sa arunc alimente. Mereu zic sa facem putina mancare, sa cumparam mai putine produse doar ca sa nu ajunga la cos pentru ca mi se par destul de scumpe toate. Asa ca le-am combinat si am facut niste briose super bune. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 60 gr cascaval
  • 40 gr parmezan
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 gr cas de oaie
  • 6-7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branzeturi:

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare. Incorporam uleiul apoi iaurtul. Branzeturile le dam toate pe razatoare. Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca. Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper. Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.


Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus. Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.


Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim. Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

30.01.2014, 11:43

Asa este Gabytza

Xandrinne 1

26.07.2015, 09:28

Bune-bune!!

Rocsi 1

26.07.2015, 19:50

Multumesc Xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval