Briose cu Broccoli

de Broccoli_and_Muffins in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 1073 vizualizari

 

Ce pot sa va povestesc despre aceste briose este ca sunt delicioase pe post de snack sau chiar aperitiv. Contin Faina de ovaz, oua, broccoli, ulei de masline si telemea de capra sau orice branza doriti voi. Ideal ar fi una mai slaba, dar mie mi s-a parut ca sunt mai gustoase in felul asta. Mai multe pe : http://broccoliandmuffins.com/ro/briose-cu-broccoli/

 

INGREDIENTE

  • 12 florete de broccoli
  • 180 ml ulei de masline
  • 4 oua la temperatura camerei
  • 300 grame faina de ovaz
  • jumatate de plic de praf de copt
  • sare, piper, ierburi aromate
  • 60 gr telemea de vaca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu Broccoli:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.


Intr-un vas cu apa fiarta arunca floretele de broccoli pentru 3 minute. Apoi scoate-le din apa fiarta si pune-le intr-un vas cu apa rece. Apa rece va opri procesul de fierere si broccoli-ul va ramane crocant. Sterge apoi floretele cu servetele de hartie, pana se absoarbe toata apa.


Pentru ca am schimbat untul cu ulei si nu vrem sa facem maioneza, separati albusurile de galbenusuri. Se bat intai albusurile spuma, apoi se adauga, pe rand, cand un pic de ulei, cand un galbenus, pana se incorporeaza toate si formeaza compozitia umeda.


Separat se amesteca toate ingredientele uscate: faina de ovaz, praful de copt si condimentele.


In vasul ingredientelor uscate se adauga ingredientele ude si se omogenizeaza.


Se incorporeaza la final telemeaua, pasata cu furculita si se amesteca bine.


Tava de briose se tapeteaza cu faina si ulei, nefiind necesare hartiutele.


Se adauga o lingura de compozitie in fiecare compartiment si se apasa bine pe fundul vasului. Se adauga apoi floretele, cate una in fiecarecompartiment. Restul compozitiei se pune deasupra. Nu va faceti griji cu aranjatul la exterior, in cuptor compozitia se uniformizeaza frumos.


Coaceti pentru aproximativ 30 minute, pana cand briosele devin aurii si tari la atingere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu Broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Panacris 1

18.06.2015, 18:28

Bya Ralu 1

19.06.2015, 11:22

ce super

Broccoli_and_Muffins 1

19.06.2015, 11:35

Multumesc mult fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea