Briose cu budinca de vanilie

de Aletta in Prajituri, 2 Iul 2015 | 954 vizualizari

 

O reteta simpla dar Delicioasa de briose.
Ideea cu budinca am luat-o de la Rocsi. (multumesc Rocsi) :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • o budinca de vanilie Dr Oetker
  • 350 ml lapte
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu budinca de vanilie:

Se mixeaza ouale cu zaharul vanilat,zaharul,laptele si uleiul pana devine o crema .


Se adauga faina amestecata cu praful de copt,cacaoa si praful de sare. Se amesteca usor si se pregateste tava pentru briose cu hartie.


In fiecare forma se adauga 2 linguri din compozitie.


Se coace la foc mediu cam 20-25 minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Intre timp se pune pe foc laptele si cand da in clocot se adauga budinca.


Briosele se scobesc cu o lingura in mijloc si se adauga budinca.


 

TIPS-URI

1

De preferat ca budinca sa fie calda cand se pune in briose.

2

Se poate pudra cu zahar pudra sau cu cacaoa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.07.2015, 20:07

Ma bucur ca ti-a placut ideea. Servesc si eu din briose

Aletta 1

02.07.2015, 21:22

Da,chiar te rog!!!

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac