Briose cu cacao

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 3141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei sau margarina topita
  • 300 gr iaurt
  • 400 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao:

Se bat ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.


Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-o parte se adauga cacaoa si se mesteca bine.

Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii.


Se da la cuptorul incins, la foc mediu.

Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

05.01.2011, 16:29

dragalase 5f

Angelina_Elena 1

22.08.2012, 13:27

ce frumusele sunt, dar si foarte bune dimineata langa o cafeluta sau un pahar de lapte!

Laly 1

22.08.2012, 19:57

Elena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta sau ochi de elefant