Briose cu cafea si alune

de Julie in Prajituri, 16 Iul 2010 | 3225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 ml smantana
  • esenta de rom
  • 1 lingurita ness
  • 2 linguri cafea macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri alune macinate fin
  • 1 praf de copt
  • 200 g faina

Pentru decor:

  • 100 g alune fara sare
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si alune:

Batem ouale intregi cu zaharul.

Adaugam smantana, esenta ,untul topit si restul ingredientelor uscate ( amestecate bine inainte).

Punem compozitia in formele de briose cu ajutorul unui pos.

Deasupra repartizam alunele maruntite.

Incingem bine cuptorul si coacem briosele 25-30 minute.


Le scoatem din forme dupa ce se racesc si le decoram cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Julie 1

20.07.2010, 16:37

Roberta multumesc de vot! As vrea eu sa fiu experta! mai am de invatat!

Corinuta 1

20.07.2010, 16:49

Arata foarte bine!

Julie 1

25.07.2010, 21:11

Multumesc,Corina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Briose cu Finetti si ness