Briose cu cafea si alune

de Julie in Prajituri, 16 Iul 2010 | 5555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 ml smantana
  • esenta de rom
  • 1 lingurita ness
  • 2 linguri cafea macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri alune macinate fin
  • 1 praf de copt
  • 200 g faina

Pentru decor:

  • 100 g alune fara sare
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si alune:

Batem ouale intregi cu zaharul.
Adaugam smantana, esenta ,untul topit si restul ingredientelor uscate ( amestecate bine inainte).
Punem compozitia in formele de briose cu ajutorul unui pos.
Deasupra repartizam alunele maruntite.
Incingem bine cuptorul si coacem briosele 25-30 minute.

Le scoatem din forme dupa ce se racesc si le decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Julie 1

20.07.2010, 16:37

Roberta multumesc de vot! As vrea eu sa fiu experta! mai am de invatat!

Corinuta 1

20.07.2010, 16:49

Arata foarte bine!

Julie 1

25.07.2010, 21:11

Multumesc,Corina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata