Briose cu cafea si ciocolata alba

de retetele_tinei in Prajituri, 5 Oct 2014 | 1072 vizualizari

 

Aceste briose cu cafea si ciocolta alba, le-am pregatit pentru sotul meu, pentru micul-dejun, deoarece sunt ideale cu un expresso...de altfel, mie imi place sa mananc cate o briosa atunci cand sunt obosita si n-am timp sa-mi fac o cafea. :)
Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut si cat mai energic! :)

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri espresso TARE
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • 100 g zahar
  • 60 g ciocolata alba
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 2 oua
  • 350 g faina
  • 2 linguri lapte ( daca compozitie mai are nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si ciocolata alba:

Ciocolata se taie bucatele, faina se amesteca cu praful de copt, iar separat, ingredientele umede se amesteca.


Apoi se incorporeaza ingredientele umede cu ingredientele uscate si cu ciocolata alba taiata. Daca e necesar, acum se mai adauga si cele 2 linguri de lapte.


In tava speciala de briose se pun hartiute. Hartiutele se vor umple 2/3 cu compozitia rezultata mai sus, apoi tava se da la cuptor pana briosele prind o culoare aurie.


Se servesc reci....nu sunt indicate copiilor! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Andreea Caroline 1

05.10.2014, 10:02

Ce bune sunt

MotanLaOale 1

05.10.2014, 10:25

Rocsi 1

05.10.2014, 20:32

Ce combinatie faina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.